Cevizli Derneği

Cevizli Eğitim Kültür ve Hizmet Derneği

Ahlakî, manevî ve kültürel değerlerini kollayan; ailesini, vatanını seven, çağın gerektirdiği bilgi, beceri ve donanımına sahip öğrenciler yetiştirmek gayesiyle 1969 yılında yola çıktık.

İnancımız, karşılık beklemeden dayanışma ve yardımlaşmayı bizlere emretmektedir. Bu inancın ana unsurlarından biri de vakıflardır. Zira vakıf, Allah rızası için insana hizmeti esas alan bir inancın ürünü ve meyvesidir.

Vakfımız, bu amaç ve inanç çerçevesinde Kartal Cevizli İlim ve Kültüre Hizmet Vakfı olarak kurulmuştur. Kurulduğumuz günden bu güne kadar da yola çıkma gayelerimiz doğrultusunda faaliyet göstermekteyiz.

Faliyetlerimiz

Vakfımız, milli değerlerle donanmış bireyler yetiştirerek geleceği aydınlatıyor.

Kuran’ı Kerim Eğitimi

Barınma

Destek Olun!

Derneğimizin misyonuna katkıda bulunarak toplumumuzda olumlu değişiklikler yaratın. Her destek, büyük bir fark yaratır!

Eğitim Bağışı

Barınma Bağışı